Ik Geloof in Mij: Rutger is niet goed voorbereid op radio-interview (video)

Ik Geloof in Mij: Rutger is niet goed voorbereid op radio-interview (video)

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Rutger kreeg vorige week een nieuwe bril, maar voor het radio-interview van deze aflevering maakt dat niet uit. Hij heeft zich niet goed voorbereid, en dan zorgt voor ongemakkelijke momenten.

Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder:

<em>Ik Geloof in Mij</em>: Rutger is niet goed voorbereid op radio-interview (video) De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Rutger kreeg vorige week een nieuwe bril, maar voor het radio-interview van deze aflevering maakt dat niet uit. Hij heeft zich niet goed voorbereid, en dan zorgt voor ongemakkelijke momenten. Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder: Bekijk ook Ik Geloof In Mij: Geluidsman is liedje kwijt tijdens optreden van Rutger Bekijk deze video » Hilariteit om nieuw SBS-programma bij Veronica Inside (video) Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger Bekijk deze video »
Amusement :
Ik Geloof in Mij: Rutger is niet goed voorbereid op radio-interview (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof in Mij: Rutger is niet goed voorbereid op radio-interview (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier