René le Blanc krijgt billboard langs snelweg in Ik Geloof in Mij (video)

René le Blanc krijgt billboard langs snelweg in Ik Geloof in Mij (video)

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

De populariteit van René le Blanc groeit en groeit. Dat komt natuurlijk door zijn deelname aan het programma Ik Geloof in Mij, maar ook door een groot billboard dat nu te zien is langs de A9. René is er super trots op. Afgelopen week zat hij nog bij Beau om te vertellen over zijn nieuwe sterrenstatus.

Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder:

<em>René le Blanc</em> krijgt billboard langs snelweg in <em>Ik Geloof in Mij</em> (video) De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De populariteit van René le Blanc groeit en groeit. Dat komt natuurlijk door zijn deelname aan het programma Ik Geloof in Mij, maar ook door een groot billboard dat nu te zien is langs de A9. René is er super trots op. Afgelopen week zat hij nog bij Beau om te vertellen over zijn nieuwe sterrenstatus. Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder: Bekijk ook Beau gemist? René le Blanc (Ik Geloof In Mij): ‘’Burn-out’ viel wel mee’ Bekijk deze video » Rutger (Ik Geloof In Mij) over succes single Helena: ‘Krijg ik stijf plassertje van’ Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij: Rutger is niet goed voorbereid op radio-interview (video) Bekijk deze video »
Amusement :
René le Blanc krijgt billboard langs snelweg in Ik Geloof in Mij (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René le Blanc krijgt billboard langs snelweg in Ik Geloof in Mij (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier