Verstappen na kwalificatie van GP van Turkije: "Echt balen" (video)

Verstappen na kwalificatie van GP van Turkije: "Echt balen" (video)

Bekijk hier het overzicht met tijden van de Formule 1 GP van Turkije.

Op het spekgladde circuit van Istanbul was het glijden geblazen voor de coureurs. We spreken Max Verstappen na de kwalificatie. Het gezicht van Max Verstappen spreekt boekdelen: "Ook al heb ik morgen gewoon een goede wedstrijd, dan baal ik nog steeds over die kwalificatie."

Bekijk hieronder de beelden van FOX Sports. Op zondag 15 november is de Formule 1 GP van Turkije om 11.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland.

Verstappen na kwalificatie van <em>GP van Turkije</em>: &quot;Echt balen&quot; (video) Bekijk hier het overzicht met tijden van de Formule 1 GP van Turkije. Op het spekgladde circuit van Istanbul was het glijden geblazen voor de coureurs. We spreken Max Verstappen na de kwalificatie. Het gezicht van Max Verstappen spreekt boekdelen: "Ook al heb ik morgen gewoon een goede wedstrijd, dan baal ik nog steeds over die kwalificatie." Bekijk hieronder de beelden van FOX Sports. Op zondag 15 november is de Formule 1 GP van Turkije om 11.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk ook Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen 1e Bekijk deze video » Max Verstappen: "Ik keek echt uit naar deze baan, maar er is wat mis met het asfalt!" (video) Bekijk deze video » Formule 1 GP Turkije: Lance Stroll pakt pole Bekijk deze video »
Formule 1 :
Verstappen na kwalificatie van GP van Turkije: "Echt balen" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV