Zien: The Crown seizoen 4 wordt spannend en meeslepend (RTL Boulevard)

Zien: The Crown seizoen 4 wordt spannend en meeslepend (RTL Boulevard)

Zondag verschijnt het langverwachte vierde seizoen van The Crown. En het wordt geen mals seizoen: Het sprookjeshuwelijk en de populariteit van Prinses Diana en de premiersperiode van 'Iron Lady' Margaret Thatcher komen aan bod.

Zien: <em>The Crown</em> seizoen 4 wordt spannend en meeslepend (<em>RTL Boulevard</em>) Zondag verschijnt het langverwachte vierde seizoen van The Crown. En het wordt geen mals seizoen: Het sprookjeshuwelijk en de populariteit van Prinses Diana en de premiersperiode van 'Iron Lady' Margaret Thatcher komen aan bod. Royalty-verslaggever Marc van der Linden waarschuwt de kijkers voor een ruw seizoen: "Je moet echt niet meer dan 1 of 2 afleveringen per dag kijken, want je mist echt de finesses. Het is echt indrukwekkend. Vooral Gillian Andersen zet een majestueze Thatcher neer." Bekijk het fraagment uit RTL Boulevard hierboven. The Crown is vanaf zondag te zien op Netflix. Bekijk ook The Crown seizoen 4 komt eraan: bekijk de terugblik op seizoen 3 Bekijk deze video » Kijken: Prinses Beatrix zet The Crown seizoen 3 op een rij (video) Bekijk deze video »
Serie :
Zien: The Crown seizoen 4 wordt spannend en meeslepend (RTL Boulevard)

Royalty-verslaggever Marc van der Linden waarschuwt de kijkers voor een ruw seizoen: "Je moet echt niet meer dan 1 of 2 afleveringen per dag kijken, want je mist echt de finesses. Het is echt indrukwekkend. Vooral Gillian Andersen zet een majestueze Thatcher neer."

Bekijk het fraagment uit RTL Boulevard hierboven. The Crown is vanaf zondag te zien op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV