Intocht van Sinterklaas tijdens corona: ''Geen publiek langs de haven'' (video)

Intocht van Sinterklaas tijdens corona: ''Geen publiek langs de haven'' (video)

De intocht van Sinterklaas ziet er dit jaar door corona natuurlijk anders uit dan normaal. Geen publiek op de kade en dus ook geen strooigoed voor de kinderen. Sinterklaas en zijn pieten zijn gisterenmiddag even na 12.00 uur aangekomen bij de (fictieve) Dieuwertje Blokkade. Zijn intocht was live te volgen in het Sinterklaasjournaal.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Intocht</em> van Sinterklaas tijdens corona: ''Geen publiek langs de haven'' (video) De intocht van Sinterklaas ziet er dit jaar door corona natuurlijk anders uit dan normaal. Geen publiek op de kade en dus ook geen strooigoed voor de kinderen. Sinterklaas en zijn pieten zijn gisterenmiddag even na 12.00 uur aangekomen bij de (fictieve) Dieuwertje Blokkade. Zijn intocht was live te volgen in het Sinterklaasjournaal. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Video: hoe ziet de Sinterklaasintocht er zaterdag uit op tv? Bekijk deze video » Comedy Central: Ligt Sinterklaas in ziekenhuis door besmetting coronavirus? Bekijk deze video » Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Zwalk (zaterdag 14 november) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Intocht van Sinterklaas tijdens corona: ''Geen publiek langs de haven'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV