Frank de Boer over ideaal middenveld: "Davy Klaassen past op het huis" (video)

Frank de Boer over ideaal middenveld: "Davy Klaassen past op het huis" (video)

Heeft bondscoach Frank de Boer zondag (15 november) zijn ideale middenveld gevonden, in de wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina? Het staat vast dat het trio Frenkie de Jong - Georginio Wijnaldum - Davy Klaassen uitstekend fungeerde. Volgens De Boer heb je een speler als Klaassen nodig in je elftal: "Dat is iemand die op het huis past."

Bekijk het fragment uit de persconferentie van Frank de Boer hieronder.

<em>Frank de Boer</em> over ideaal middenveld: &quot;Davy Klaassen past op het huis&quot; (video) Heeft bondscoach Frank de Boer zondag (15 november) zijn ideale middenveld gevonden, in de wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina? Het staat vast dat het trio Frenkie de Jong - Georginio Wijnaldum - Davy Klaassen uitstekend fungeerde. Volgens De Boer heb je een speler als Klaassen nodig in je elftal: "Dat is iemand die op het huis past." Bekijk het fragment uit de persconferentie van Frank de Boer hieronder. Bekijk ook Nederland - Bosnië en Herzegovina: 1-0 door Georginio Wijnaldum Bekijk deze video » Nederland - Bosnië en Herzegovina: 2-0 door Georginio Wijnaldum Bekijk deze video » Nederland - Bosnië en Herzegovina: 3-0 door Memphis Depay Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frank de Boer over ideaal middenveld: "Davy Klaassen past op het huis" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV