Volg LIVE: SpaceX-crew op weg naar ruimtestation ISS (video)

Volg LIVE: SpaceX-crew op weg naar ruimtestation ISS (video)

De crew van de SpaceX-raket Falcon 9 zal als alles volgens plan verloopt dinsdagochtend om 05.00 uur aankomen bij ruimtestation ISS. De drie Amerikaanse astronauten Shannon Walker, Victor Glover en Mike Hopkins en de Japanner Soichi Noguchi worden uiteraard nauwkeurig gemonitord en daarnaast is het mogelijk om mee te kijken wat ze aan het doen zijn. Bekijk de livestream van SpaceX hieronder.

Volg LIVE: SpaceX-crew op weg naar ruimtestation <em>ISS</em> (video) De crew van de SpaceX-raket Falcon 9 zal als alles volgens plan verloopt dinsdagochtend om 05.00 uur aankomen bij ruimtestation ISS. De drie Amerikaanse astronauten Shannon Walker, Victor Glover en Mike Hopkins en de Japanner Soichi Noguchi worden uiteraard nauwkeurig gemonitord en daarnaast is het mogelijk om mee te kijken wat ze aan het doen zijn. Bekijk de livestream van SpaceX hieronder. Bekijk ook Video: SpaceX-raket Falcon 9 succesvol gelanceerd Bekijk deze video »
Live :
Volg LIVE: SpaceX-crew op weg naar ruimtestation ISS (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Volg LIVE: SpaceX-crew op weg naar ruimtestation ISS (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen