Terugkijken: Ernst Kuipers geeft update over situatie in Nederlandse ziekenhuizen

Terugkijken: Ernst Kuipers geeft update over situatie in Nederlandse ziekenhuizen

Sinds het begin van de coronacrisis is Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), verantwoordelijk voor de patiëntenspreiding in de Nederlandse ziekenhuizen. Ook houdt hij vinger aan de pols omtrent de algehele situatie in de ziekenhuizen. Vandaag (16 november) gaf hij weer een update voor de pers.

Kijk hieronder de update van Ernst Kuipers over de situatie in de ziekenhuizen terug. De persconferentie begint rond 34:30.

Terugkijken: <em>Ernst Kuipers</em> geeft update over situatie in Nederlandse ziekenhuizen Sinds het begin van de coronacrisis is Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), verantwoordelijk voor de patiëntenspreiding in de Nederlandse ziekenhuizen. Ook houdt hij vinger aan de pols omtrent de algehele situatie in de ziekenhuizen. Vandaag (16 november) gaf hij weer een update voor de pers. Kijk hieronder de update van Ernst Kuipers over de situatie in de ziekenhuizen terug. De persconferentie begint rond 34:30. Bekijk ook Op1 gemist? Ernst Kuipers: "We hebben niet te vroeg gejuicht" Bekijk deze video » Ernst Kuipers over vaccin: "Verstandig om Hollands nuchter te blijven" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: Ernst Kuipers geeft update over situatie in Nederlandse ziekenhuizenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Ernst Kuipers geeft update over situatie in Nederlandse ziekenhuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier