Klikbeet gemist? Sinterklaasjournaal voor volwassenen

Klikbeet gemist? Sinterklaasjournaal voor volwassenen

''Alles aan de intocht van Sinterklaas was fake!'' zegt journalist Stefan Pop in het Sinterklaasjournaal voor volwassenen. In deze grappige video van het programma Klikbeet is een sketch gemaakt over hoe Sinterklaas daadwerkelijk het land is binnengekomen.

Bekijk de video van Klikbeet hieronder:

<em>Klikbeet</em> gemist? Sinterklaasjournaal voor volwassenen ''Alles aan de intocht van Sinterklaas was fake!'' zegt journalist Stefan Pop in het Sinterklaasjournaal voor volwassenen. In deze grappige video van het programma Klikbeet is een sketch gemaakt over hoe Sinterklaas daadwerkelijk het land is binnengekomen. Bekijk de video van Klikbeet hieronder: Klikbeet is elke zondag rond 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zo vier je volgens Klikbeet een corona-proof Sint-Maarten (video) Bekijk deze video » Klikbeet gemist? Digitalisering in de bouw door scannen van stenen (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Klikbeet gemist? Sinterklaasjournaal voor volwassenen

Klikbeet is elke zondag rond 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klikbeet gemist? Sinterklaasjournaal voor volwassenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier