Tom en Amy Egbers over Brexit en opera bij Op1 (video)

Tom en Amy Egbers over Brexit en opera bij Op1 (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 november terugkijken bij Gids.tv.

Tom Egbers en zijn dochter Amy schoven aan bij Op1 om te praten over de Brexit én over de raakvlakken met opera. Amy is namelijk operazangeres en herkent veel van het operagenre in de machtsstrijd van Brexit. Ze zingt een stuk opera van Händel.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Tom en Amy Egbers over <em>Brexit en opera</em> bij <em>Op1</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 november terugkijken bij Gids.tv. Tom Egbers en zijn dochter Amy schoven aan bij Op1 om te praten over de Brexit én over de raakvlakken met opera. Amy is namelijk operazangeres en herkent veel van het operagenre in de machtsstrijd van Brexit. Ze zingt een stuk opera van Händel. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Jetske van der Schaar: "Zij als 100-jarigen zijn helderder dan ik op mijn 50e" Bekijk deze video » Op1 gemist? Koos van Plateringen over zijn alcoholverslaving: "Weggestuurd door Patty Brard!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Eppo van Nispen over opmerkelijke Sinterklaasintochten Bekijk deze video »
Talkshow :
Tom en Amy Egbers over Brexit en opera bij Op1 (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tom en Amy Egbers over Brexit en opera bij Op1 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV