Volle Zalen met Hans Dorrestijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Hans Dorrestijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Hans Dorrestijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending Cornald Maas volgt schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn. Hij werd dit jaar tachtig, maar werkte aan een nieuwe voorstelling en is vrolijk. Hij kijkt ook terug op de periode waarin hij zichzelf niet de beste vader vond. RampspoedMet z'n voorstelling 't Houdt een keer op', een mix van kleine en grote rampspoed, hoopt hij binnenkort in het theater te staan, 'ook al is dat voor een paar man vanwege corona'. JaloersCornald Maas luistert bij Dorrestijn thuis naar liedjes uit zijn nieuwe show, zoals een nummer over Thomas Acda op wiens succes Dorrestijn heimelijk jaloers is. Somberman Dorrestijn blijkt heden ten dage opmerkelijk vrolijk, 'ook al ontvallen je op deze leeftijd steeds meer dierbaren'. Afwezige vaderDe cabaretier blikt enigszins schuldbewust terug op de tijd dat hij een - veelal afwezige - vader was, "omdat ik de scheiding niet kon verwerken". Als grootvader is hij verzot op zijn kleinkinderen - hij haalt ze uit bed, speelt met ze, haalt gekkigheid uit - niks is hem te dol. "Ik denk dat hij de tijd wil inhalen die hij met ons heeft gemist", zegt zijn dochter. Op1 gemist? Hans Dorrestijn blikt terug op zijn carrière Bekijk deze video » Shownieuws: Dit is de favoriete hobby van cabaretier Hans Dorrestijn Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Cornald Maas volgt schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn. Hij werd dit jaar tachtig, maar werkte aan een nieuwe voorstelling en is vrolijk. Hij kijkt ook terug op de periode waarin hij zichzelf niet de beste vader vond.

Rampspoed
Met z'n voorstelling 't Houdt een keer op', een mix van kleine en grote rampspoed, hoopt hij binnenkort in het theater te staan, 'ook al is dat voor een paar man vanwege corona'.

Jaloers
Cornald Maas luistert bij Dorrestijn thuis naar liedjes uit zijn nieuwe show, zoals een nummer over Thomas Acda op wiens succes Dorrestijn heimelijk jaloers is. Somberman Dorrestijn blijkt heden ten dage opmerkelijk vrolijk, 'ook al ontvallen je op deze leeftijd steeds meer dierbaren'.

Afwezige vader
De cabaretier blikt enigszins schuldbewust terug op de tijd dat hij een - veelal afwezige - vader was, "omdat ik de scheiding niet kon verwerken". Als grootvader is hij verzot op zijn kleinkinderen - hij haalt ze uit bed, speelt met ze, haalt gekkigheid uit - niks is hem te dol. "Ik denk dat hij de tijd wil inhalen die hij met ons heeft gemist", zegt zijn dochter.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen met Hans Dorrestijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV