Nieuwsuur met interview Barack Obama gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwsuur met interview Barack Obama gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwsuur met interview Barack Obama gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond in Nieuwsuur een interview met voormalig Amerikaans president Barack Obama, ter gelegenheid van het verschijnen van het eerste deel van zijn memoires. Auteur en columnist Tommy Wieringa spreekt Obama in Washington over het schrijverschap, de actualiteit en de staat waarin de Verenigde Staten zich bevinden. De publicatie van Obama's memoires gaat gepaard met een wereldwijde publiciteitscampagne waarbij de oud-president in vijf Europese landen in gesprek gaat met personen uit de literaire wereld. Tommy Wieringa, auteur en columnist bij NRC Handelsblad, is een van de bekendste Nederlandse schrijvers, die de VS goed kent. In de negentiende eeuw vertrok een groot deel van zijn familie naar Amerika. "Dagloners, aangetrokken door een land waar je van een dubbeltje een dollar kon worden", aldus Wieringa.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond in Nieuwsuur een interview met voormalig Amerikaans president Barack Obama, ter gelegenheid van het verschijnen van het eerste deel van zijn memoires.

Auteur en columnist Tommy Wieringa spreekt Obama in Washington over het schrijverschap, de actualiteit en de staat waarin de Verenigde Staten zich bevinden.

De publicatie van Obama's memoires gaat gepaard met een wereldwijde publiciteitscampagne waarbij de oud-president in vijf Europese landen in gesprek gaat met personen uit de literaire wereld.

Tommy Wieringa, auteur en columnist bij NRC Handelsblad, is een van de bekendste Nederlandse schrijvers, die de VS goed kent. In de negentiende eeuw vertrok een groot deel van zijn familie naar Amerika. "Dagloners, aangetrokken door een land waar je van een dubbeltje een dollar kon worden", aldus Wieringa.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur met interview Barack Obama gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen