Hij is een Zij special Het Transgenderhotel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hij is een Zij special Het Transgenderhotel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Hij is een Zij-special: Het Transgenderhotel

Hij is een Zij special Het Transgenderhotel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het reguliere seizoen van Hij is een Zij is afgelopen, maar NPO 3 heeft nog een special waarin Jan Kooijman deelnemer Anne verder volgt. Zij gaat voor een ingrijpende gezichtsoperatie naar een kliniek in België. HotelDeze kliniek wordt bezocht door trans vrouwen van over de hele wereld. Anne verblijft een week in het hotel boven de kliniek en maakt kennis met andere trans vrouwen. OperatiesWaarom zijn deze operaties zo belangrijk voor hen en wat hopen ze dat de operaties hen gaan brengen? BruiloftEen aantal maanden na de aangezichtsoperatie gaat Jan Kooijman terug naar Anne. Hij ziet haar weer op haar bruiloft. Hoe kijkt zij nu naar zichzelf in de spiegel? Hij Is Een Zij: Jules wil baarmoeder en eierstokken laten verwijderen Bekijk deze video » Hij is een zij gemist? Transgender Ilona laat haar gezicht laseren Bekijk deze video » Hij is een zij gemist? Ilona moet stoppen met haar werk vanwege beledigingen Bekijk deze video »
Uitzending :
Hij is een Zij special Het Transgenderhotel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het reguliere seizoen van Hij is een Zij is afgelopen, maar NPO 3 heeft nog een special waarin Jan Kooijman deelnemer Anne verder volgt. Zij gaat voor een ingrijpende gezichtsoperatie naar een kliniek in België.

Hotel
Deze kliniek wordt bezocht door trans vrouwen van over de hele wereld. Anne verblijft een week in het hotel boven de kliniek en maakt kennis met andere trans vrouwen.

Operaties
Waarom zijn deze operaties zo belangrijk voor hen en wat hopen ze dat de operaties hen gaan brengen?

Bruiloft
Een aantal maanden na de aangezichtsoperatie gaat Jan Kooijman terug naar Anne. Hij ziet haar weer op haar bruiloft. Hoe kijkt zij nu naar zichzelf in de spiegel?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hij is een Zij special Het Transgenderhotel gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen