Beau gemist? Aangrijpend gesprek over Jan des Bouvrie met weduwe Monique

Beau gemist? Aangrijpend gesprek over Jan des Bouvrie met weduwe Monique

Maandagavond voerde Beau van Erven Dorens een aangrijpend, maar mooi gesprek met Monique des Bouvrie, die kwam vertellen over het overlijden van haar man, ontwerper Jan des Bouvrie. Monique heeft nog steeds niet het idee dat Jan écht weg is: "Ik heb het gevoel dat hij op reis is."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 16 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 16 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Aangrijpend gesprek over <em>Jan des Bouvrie</em> met weduwe Monique Maandagavond voerde Beau van Erven Dorens een aangrijpend, maar mooi gesprek met Monique des Bouvrie, die kwam vertellen over het overlijden van haar man, ontwerper Jan des Bouvrie. Monique heeft nog steeds niet het idee dat Jan écht weg is: "Ik heb het gevoel dat hij op reis is." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 16 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 16 november terugkijken bij Gids.tv. AfscheidMonique vertelde uitgebreid over het intensieve afscheid van haar man Jan. "Hij kon niet wachten om er uit te stappen, overigens," aldus Monique. "Hij zei: 'Ik voel me heel erg ziek vanbinnen. Ik heb een heel mooi leven gehad, maar nu is het tijd om te gaan. Mijn lichaam wil niet meer.'" Monique heeft niet tegengestribbeld, want ook zij zag dat het niet meer ging. In een heel snel tempo ging het namelijk bergafwaarts met Jan. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Aangrijpend gesprek over Jan des Bouvrie met weduwe Monique

Afscheid
Monique vertelde uitgebreid over het intensieve afscheid van haar man Jan. "Hij kon niet wachten om er uit te stappen, overigens," aldus Monique. "Hij zei: 'Ik voel me heel erg ziek vanbinnen. Ik heb een heel mooi leven gehad, maar nu is het tijd om te gaan. Mijn lichaam wil niet meer.'" Monique heeft niet tegengestribbeld, want ook zij zag dat het niet meer ging. In een heel snel tempo ging het namelijk bergafwaarts met Jan.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV