Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over versoepeling coronamaatregelen (17 november)

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over versoepeling coronamaatregelen (17 november)

UPDATE: Je kan de hele persconferentie terugkijken bij Gids.tv.

Kijk hierboven op dinsdag 17 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Op dinsdag 17 november is het weer tijd voor een speciale corona-persconferentie van premier Mark Rutte (VVD) en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge (CDA). Vanwege de dalende besmettingscijfers zullen ze vanavond een versoepeling van de coronamaatregelen aankondigen.

Culturele instellingen
De maatregelen die twee weken geleden werden ingesteld zullen zeer waarschijnlijk niet worden verlengd, en dat betekent dat veel culturele instellingen weer open kunnen (bioscopen, musea, theaters etcetera). Ook zullen de regels voor ontmoetingen weer iets versoepeld worden: buiten mag met vier mensen worden afgesproken in plaats van twee, en thuis mag je drie mensen ontvangen in plaats van twee.

Kijk hierboven op dinsdag 17 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment van Mark Rutte, na de ministerraad van vrijdag 13 november, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie Mark Rutte</em> over versoepeling coronamaatregelen (17 november) UPDATE: Je kan de hele persconferentie terugkijken bij Gids.tv. Kijk hierboven op dinsdag 17 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Op dinsdag 17 november is het weer tijd voor een speciale corona-persconferentie van premier Mark Rutte (VVD) en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge (CDA). Vanwege de dalende besmettingscijfers zullen ze vanavond een versoepeling van de coronamaatregelen aankondigen. Culturele instellingenDe maatregelen die twee weken geleden werden ingesteld zullen zeer waarschijnlijk niet worden verlengd, en dat betekent dat veel culturele instellingen weer open kunnen (bioscopen, musea, theaters etcetera). Ook zullen de regels voor ontmoetingen weer iets versoepeld worden: buiten mag met vier mensen worden afgesproken in plaats van twee, en thuis mag je drie mensen ontvangen in plaats van twee. Kijk hierboven op dinsdag 17 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment van Mark Rutte, na de ministerraad van vrijdag 13 november, terugkijken. Bekijk ook Terugkijken: Mark Rutte en Hugo de Jonge beantwoorden coronavragen (video) Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte kan in Lama-pak The Masked Singer op weinig enthousiasme rekenen Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over versoepeling coronamaatregelen (17 november)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over versoepeling coronamaatregelen (17 november) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen