Zien: deze versoepelingen kondigen Mark Rutte en Hugo de Jonge aan in persconferentie

Zien: deze versoepelingen kondigen Mark Rutte en Hugo de Jonge aan in persconferentie

Politiek commentator Marieke Smits zat vanmorgen (17 november) aan tafel bij Goedemorgen Nederland om vooruit te blikken op de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van vanavond. Welke versoepelingen gaan de bewindspersonen aankondigen?

Zien: deze versoepelingen kondigen <em>Mark Rutte</em> en <em>Hugo de Jonge</em> aan in persconferentie Politiek commentator Marieke Smits zat vanmorgen (17 november) aan tafel bij Goedemorgen Nederland om vooruit te blikken op de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van vanavond. Welke versoepelingen gaan de bewindspersonen aankondigen? Maatregelen teruggedraaidDe belangrijkste versoepeling is het terugdraaien van de verzwaarde maatregelen van twee weken geleden. Dat bekent dat mensen weer naar culturele instellingen kunnen, zoals bioscopen, musea en theaters. Ook mogen we weer met meer mensen buiten én binnen zijn en er mag weer in groepen gesport worden. Nieuwe maatregelen worden niet verwacht. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Nederlandse reizigers ondanks strengere regels toch naar Curaçao Bekijk deze video » Beau gemist? Vooruitblik persconferentie Rutte en speculatie rondom feestdagen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: deze versoepelingen kondigen Mark Rutte en Hugo de Jonge aan in persconferentie

Maatregelen teruggedraaid
De belangrijkste versoepeling is het terugdraaien van de verzwaarde maatregelen van twee weken geleden. Dat bekent dat mensen weer naar culturele instellingen kunnen, zoals bioscopen, musea en theaters. Ook mogen we weer met meer mensen buiten én binnen zijn en er mag weer in groepen gesport worden. Nieuwe maatregelen worden niet verwacht.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: deze versoepelingen kondigen Mark Rutte en Hugo de Jonge aan in persconferentie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier