Alle hens aan dek gemist? Victor Reinier worstelt met zeeziekte

Alle hens aan dek gemist? Victor Reinier worstelt met zeeziekte

Maandag (16 november) was de tweede aflevering van Alle hens aan dek te zien op SBS6. De vijf BN'ers bevinden zich inmiddels op de open zee, en dat zorgt voor heftige momenten op het schip. Door de hoge golven beweegt het schip veel en de BN'ers kunnen hier maar moeilijk mee omgaan. Victor Reinier klampt zich krampachtig vast aan zijn emmer vanwege zijn zeeziekte.

Bekijk het fragment uit Alle hens aan dek hieronder. Je kunt alle afleveringen van Alle hens aan dek terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Alle hens aan dek</em> gemist? Victor Reinier worstelt met zeeziekte Maandag (16 november) was de tweede aflevering van Alle hens aan dek te zien op SBS6. De vijf BN'ers bevinden zich inmiddels op de open zee, en dat zorgt voor heftige momenten op het schip. Door de hoge golven beweegt het schip veel en de BN'ers kunnen hier maar moeilijk mee omgaan. Victor Reinier klampt zich krampachtig vast aan zijn emmer vanwege zijn zeeziekte. Bekijk het fragment uit Alle hens aan dek hieronder. Je kunt alle afleveringen van Alle hens aan dek terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Alle Hens Aan Dek: Victor Reinier schreeuwt tegen Imanuelle Grives en krijgt middelvinger (video) Bekijk deze video » Alle Hens Aan Dek: Marco Kroon over heftige gebeurtenissen in Afganistan (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alle hens aan dek gemist? Victor Reinier worstelt met zeeziekte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier