Geert Wilders: "Geen Sinterklaas zonder Zwarte Piet" (video)

Geert Wilders: "Geen Sinterklaas zonder Zwarte Piet" (video)

Omroep Ongehoord Nederland houdt vast aan oude tradities en komt dit jaar met een tegenhanger van het Sinterklaasjournaal: Het Zwarte Pietenjournaal. Daarin kwam onder andere Geert Wilders voorbij, die het feest een warm hart toedraagt: "Hoe we het vroeger vierden was geweldig, ik mis het nog ieder jaar."

'Geen Sinterklaas zonder Zwarte Piet'
Ook vertelt hij een voorstander te zijn van Zwarte Piet: "Geen Sinterklaas zonder Zwarte Piet. Wie draagt allemaal die cadeautjes? Ik ben echt heel vereerd om een Zwarte Piet in het echt te ontmoeten, dat is alweer heel wat jaar geleden." Bekijk de video van Ongehoord Nederland, waarin Geert Wilders na 16min40 te zien is, hieronder.

Geert Wilders: &quot;Geen Sinterklaas zonder <em>Zwarte Piet</em>&quot; (video) Omroep Ongehoord Nederland houdt vast aan oude tradities en komt dit jaar met een tegenhanger van het Sinterklaasjournaal: Het Zwarte Pietenjournaal. Daarin kwam onder andere Geert Wilders voorbij, die het feest een warm hart toedraagt: "Hoe we het vroeger vierden was geweldig, ik mis het nog ieder jaar." 'Geen Sinterklaas zonder Zwarte Piet'Ook vertelt hij een voorstander te zijn van Zwarte Piet: "Geen Sinterklaas zonder Zwarte Piet. Wie draagt allemaal die cadeautjes? Ik ben echt heel vereerd om een Zwarte Piet in het echt te ontmoeten, dat is alweer heel wat jaar geleden." Bekijk de video van Ongehoord Nederland, waarin Geert Wilders na 16min40 te zien is, hieronder. Bekijk ook Onderzoek: Zwarte Piet nog altijd favoriet bij meerderheid Nederlanders (video) Bekijk deze video » ZIEN: Zwarte pieten bezoeken huis Akwasi en laten zak achter (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Geert Wilders: "Geen Sinterklaas zonder Zwarte Piet" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders: "Geen Sinterklaas zonder Zwarte Piet" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV