Amazon Kerstcommercial 2020: The show must go on, ondanks corona (video)

Amazon Kerstcommercial 2020: The show must go on, ondanks corona (video)

Amazon is er vroeg bij met het lanceren van hun jaarlijke kerstcommercial. Maar dat wil allerminst zeggen dat het e-commercebedrijf zich er makkelijk vanaf heeft gemaakt. In de prachtige reclame maken we kennis met een jonge ballerina die probeert haar dromen waar te maken maar te maken krijgt met een flinke tegenslag.

Queen
Ze krijgt de hoofdrol in de wintershow maar dan gooit corona roet in het eten: al haar harde werk lijkt voor niets te zijn geweest en vervolgens komen de tranen. Maar zoals het een goede sprookjesachtige kerstcommercial betaamt komt er hulp uit onverwachte hoek. En als dan ook nog de tonen van Queens The Show Must Go On te horen zijn is het kerstgevoel compleet. Bekijk de prachtige video van Amazon hieronder.

Amazon Kerstcommercial 2020: <em>The show must go on</em>, ondanks corona (video) Amazon is er vroeg bij met het lanceren van hun jaarlijke kerstcommercial. Maar dat wil allerminst zeggen dat het e-commercebedrijf zich er makkelijk vanaf heeft gemaakt. In de prachtige reclame maken we kennis met een jonge ballerina die probeert haar dromen waar te maken maar te maken krijgt met een flinke tegenslag. QueenZe krijgt de hoofdrol in de wintershow maar dan gooit corona roet in het eten: al haar harde werk lijkt voor niets te zijn geweest en vervolgens komen de tranen. Maar zoals het een goede sprookjesachtige kerstcommercial betaamt komt er hulp uit onverwachte hoek. En als dan ook nog de tonen van Queens The Show Must Go On te horen zijn is het kerstgevoel compleet. Bekijk de prachtige video van Amazon hieronder. Bekijk ook Albert Heijn kerstcommercial 2019: onvergetelijke kerst Bekijk deze video »
TV :
Amazon Kerstcommercial 2020: The show must go on, ondanks corona (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amazon Kerstcommercial 2020: The show must go on, ondanks corona (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier