Het Perfecte Plaatje met militaire shoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje met militaire shoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje met militaire shoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending De zes overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje kruipen in deze aflevering in de huid van een militair fotograaf en schieten spectaculaire foto's. OefenterreinDe bekende hobbyfotografen gaan naar het Groningse Marnehuizen. Daar is een bijzonder oefenterrein van Defensie waar een echt dorp is nagebouwd. ActieZe gaan mee met een actie van de Luchtmobiele Brigade en kruipen in de huid van een militair fotograaf. ExplosiesZe leggen een inval vast en dat betekent helikopters, in het rondvliegende kogels, rookbommen en explosies. Dat levert spectaculaire beelden op. Zien: Bert van Leeuwen verrast William Rutten met fotografietalent Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen gaat wederom voor naakt Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje met militaire shoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De zes overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje kruipen in deze aflevering in de huid van een militair fotograaf en schieten spectaculaire foto's.

Oefenterrein
De bekende hobbyfotografen gaan naar het Groningse Marnehuizen. Daar is een bijzonder oefenterrein van Defensie waar een echt dorp is nagebouwd.

Actie
Ze gaan mee met een actie van de Luchtmobiele Brigade en kruipen in de huid van een militair fotograaf.

Explosies
Ze leggen een inval vast en dat betekent helikopters, in het rondvliegende kogels, rookbommen en explosies. Dat levert spectaculaire beelden op.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje met militaire shoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen