Kijk LIVE: Kamer krijgt update van RIVM en LNAZ over coronavirus (18 november)

Kijk LIVE: Kamer krijgt update van RIVM en LNAZ over coronavirus (18 november)

Kijk LIVE: Kamer krijgt update van RIVM en LNAZ over <em>coronavirus</em> (18 november) Hierboven kun je op 18 november vanaf 9.30 uur de NOS-livestream met de briefing voor de Kamer over het coronavirus bekijken. De Kamerleden krijgen woensdag weer een update over de laatste stand van zaken omtrent het coronavirus in Nederland. Zij krijgen de nieuwste informatie van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) en het RIVM. Bekijk ook Beau gemist? Ernst Kuipers geeft toelichting bij persconferentie Rutte (video) Bekijk deze video » Aantal coronabesmettingen daalt, weinig versoepelingHet gaat om een technische briefing. Onder anderen Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), en Jaap van Dissel, directeur van het RIVM, komen aan het woord. Dinsdag hielden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge nog een persconferentie over de coronacrisis. Ondanks dat het aantal coronabesmettingen daalt, is er nog niet veel ruimte voor veel versoepeling van de coronamaatregelen. Bekijk hierboven LIVE de update van het RIVM en LNAZ aan de Kamer over het coronavirus. Hoe werkt het corona-vaccin van Pfizer? (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Eén keer per maand testen op corona: "Zou geweldig zijn" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Kamer krijgt update van RIVM en LNAZ over coronavirus (18 november)

Hierboven kun je op 18 november vanaf 9.30 uur de NOS-livestream met de briefing voor de Kamer over het coronavirus bekijken.

De Kamerleden krijgen woensdag weer een update over de laatste stand van zaken omtrent het coronavirus in Nederland. Zij krijgen de nieuwste informatie van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) en het RIVM.

Aantal coronabesmettingen daalt, weinig versoepeling
Het gaat om een technische briefing. Onder anderen Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), en Jaap van Dissel, directeur van het RIVM, komen aan het woord. Dinsdag hielden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge nog een persconferentie over de coronacrisis. Ondanks dat het aantal coronabesmettingen daalt, is er nog niet veel ruimte voor veel versoepeling van de coronamaatregelen.

Bekijk hierboven LIVE de update van het RIVM en LNAZ aan de Kamer over het coronavirus.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Kamer krijgt update van RIVM en LNAZ over coronavirus (18 november) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen