Live stream Polen - Nederland (Nations League)

Live stream Polen - Nederland (Nations League)

Kijk hierboven op woensdag 18 november vanaf 20.45 uur LIVE naar de wedstrijd Polen - Nederland (Nations League).

Op woensdag 18 november staat de laatste poulewedstrijd in de tweede editie van de Nations League op het programma voor Nederland. Oranje reist af naar Polen, waar het zal strijden om de winst in de groep. Daarvoor is het wel afhankelijk van het resultaat van Italië.

Spannende strijd
In groep één van Divisie A in de Nations League is het nog altijd ongemeen spannend: wie gaat er met de groepswinst vandoor en kwalificeert zich daarmee voor de halve finale van het toernooi? Italië staat na vijf wedstrijden op negen punten, Nederland heeft er acht verzameld en Polen volgt met zeven punten. Italië speelt vanavond tegen Bosnië en Herzegovina; bij winst zijn zij zeker van de koppositie.

Kijk hierboven op woensdag 18 november vanaf 20.45 uur LIVE naar de Nations League-wedstrijd Polen - Nederland. Hieronder kun je de persconferentie van bondscoach Frank de Boer en aanvoerder Georginio Wijnaldum in de aanloop naar de wedstrijd terugkijken.

Live stream <em>Polen - Nederland</em> (Nations League) Kijk hierboven op woensdag 18 november vanaf 20.45 uur LIVE naar de wedstrijd Polen - Nederland (Nations League). Op woensdag 18 november staat de laatste poulewedstrijd in de tweede editie van de Nations League op het programma voor Nederland. Oranje reist af naar Polen, waar het zal strijden om de winst in de groep. Daarvoor is het wel afhankelijk van het resultaat van Italië.Samenvatting Live stream Polen - Nederland (Nations League) Bekijk deze video » Spannende strijdIn groep één van Divisie A in de Nations League is het nog altijd ongemeen spannend: wie gaat er met de groepswinst vandoor en kwalificeert zich daarmee voor de halve finale van het toernooi? Italië staat na vijf wedstrijden op negen punten, Nederland heeft er acht verzameld en Polen volgt met zeven punten. Italië speelt vanavond tegen Bosnië en Herzegovina; bij winst zijn zij zeker van de koppositie. Kijk hierboven op woensdag 18 november vanaf 20.45 uur LIVE naar de Nations League-wedstrijd Polen - Nederland. Hieronder kun je de persconferentie van bondscoach Frank de Boer en aanvoerder Georginio Wijnaldum in de aanloop naar de wedstrijd terugkijken. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Bosnië en Herzegovina (Nations League) Bekijk deze video » Samenvatting Italië - Polen (Nations League) Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream Polen - Nederland (Nations League)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Polen - Nederland (Nations League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen