Paleis voor een Prikkie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Paleis voor een Prikkie gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Paleis voor een Prikkie:

Paleis voor een Prikkie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week helpen interieurontwerpers Brian & Peer in Paleis voor een Prikkie een alleenstaande moeder aan een thuis voor haar dochters. OngezelligBrian en Peer gaan naar Sint Willebrord. Daar woont alleenstaande moeder Mirjam in een ongezellig appartement, samen met haar vijf dochters. SchuldeDoor hoge schulden lukt het haar niet om van haar huis een thuis te maken voor haar meiden. CapriolenPeer en Brian halen allerlei capriolen uit in de hoop dat het ze gaat lukken het sfeerloze stulpje om te toveren tot een paleis. Paleis voor een prikkie gemist? Brian en Peer steken bijna huis in de fik Bekijk deze video » 5 Uur Show: Brian en Peer (Paleis Voor Een Prikkie) geven kringloop-tips Bekijk deze video »
Uitzending :
Paleis voor een Prikkie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze week helpen interieurontwerpers Brian & Peer in Paleis voor een Prikkie een alleenstaande moeder aan een thuis voor haar dochters.

Ongezellig
Brian en Peer gaan naar Sint Willebrord. Daar woont alleenstaande moeder Mirjam in een ongezellig appartement, samen met haar vijf dochters.

Schulde
Door hoge schulden lukt het haar niet om van haar huis een thuis te maken voor haar meiden.

Capriolen
Peer en Brian halen allerlei capriolen uit in de hoop dat het ze gaat lukken het sfeerloze stulpje om te toveren tot een paleis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Paleis voor een prikkie


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paleis voor een Prikkie gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen