Keuringsdienst van Waarde over natuurvlees gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van Waarde over natuurvlees gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Keuringsdienst van Waarde: natuurvlees

Keuringsdienst van Waarde over natuurvlees gemist? Bekijk hier de hele uitzending Seizoen 2020 - Aflevering 26 van 42 - Natuurvlees - KRO-NCRV Natuur op een broodje of de wildernis op je bord, nu verkrijgbaar bij het tankstation en de betere slager: natuur- en wildernisvlees. Maar wat is natuur nog in dit land? Op zoek naar de natuur ontdekken we dat het woord voor velerlei uitleg open staat. We zien hoe een wild rund wordt terug gefokt, dat toch niet al te wild mag zijn en hoe het wildernis in Nederland niet welig kan tieren zonder dat het door de mens in toom wordt gehouden.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Seizoen 2020 - Aflevering 26 van 42 - Natuurvlees - KRO-NCRV

Natuur op een broodje of de wildernis op je bord, nu verkrijgbaar bij het tankstation en de betere slager: natuur- en wildernisvlees. Maar wat is natuur nog in dit land? Op zoek naar de natuur ontdekken we dat het woord voor velerlei uitleg open staat. We zien hoe een wild rund wordt terug gefokt, dat toch niet al te wild mag zijn en hoe het wildernis in Nederland niet welig kan tieren zonder dat het door de mens in toom wordt gehouden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van Waarde over natuurvlees gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen