Big Brother 2021: bekijk het huis dat naast Johan Cruijff ArenA is gebouwd

Big Brother 2021: bekijk het huis dat naast Johan Cruijff ArenA is gebouwd

Nog even geduld en dan kun je na jaren weer genieten van een Nederlandse versie van Big Brother op televisie. En Shownieuws heeft alvast ontdekt waar het Big Brother-huis staat…

Big Brother-huis wordt coronaproof
Het huis wordt momenteel gebouwd in Amsterdam, naast de Johan Cruijff ArenA. De producent heeft laten weten dat het een coronaproof locatie wordt, ook worden de kandidaten voor ze het huis ingaan getest. Big Brother keert na jaren afwezigheid terug op televisie, een groep mensen wordt in het huis door allerlei camera’s gevolgd en zij hebben geen contact met de buitenwereld.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van het nieuwe Big Brother-huis hieronder.

Big Brother is vanaf maandag 4 januari 2021 dagelijks te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother 2021</em>: bekijk het huis dat naast Johan Cruijff ArenA is gebouwd Nog even geduld en dan kun je na jaren weer genieten van een Nederlandse versie van Big Brother op televisie. En Shownieuws heeft alvast ontdekt waar het Big Brother-huis staat… Bekijk ook Zien: nieuw seizoen Big Brother gaat op 4 januari 2021 van start op RTL 5 Bekijk deze video » Big Brother-huis wordt coronaproofHet huis wordt momenteel gebouwd in Amsterdam, naast de Johan Cruijff ArenA. De producent heeft laten weten dat het een coronaproof locatie wordt, ook worden de kandidaten voor ze het huis ingaan getest. Big Brother keert na jaren afwezigheid terug op televisie, een groep mensen wordt in het huis door allerlei camera’s gevolgd en zij hebben geen contact met de buitenwereld. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van het nieuwe Big Brother-huis hieronder. Big Brother is vanaf maandag 4 januari 2021 dagelijks te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Paul Römer over terugkeer Big Brother: "Je krijgt wannabes die niet zichzelf zijn" (video) Bekijk deze video » Zien: Big Brother 2021 ook op Videoland te zien (video) Bekijk deze video »
TV :
Big Brother 2021: bekijk het huis dat naast Johan Cruijff ArenA is gebouwd


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother 2021: bekijk het huis dat naast Johan Cruijff ArenA is gebouwd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV