René le Blanc (Ik Geloof In Mij) niet veeleisend bij optreden: ‘Al blij met kopje thee’

René le Blanc (Ik Geloof In Mij) niet veeleisend bij optreden: ‘Al blij met kopje thee’

René le Blanc is dankzij de serie Ik Geloof In Mij tegenwoordig een grote artiest in Nederland. In Koffietijd vertelt de zanger dat hij nog niet naast zijn schoenen loopt en niet veeleisend is als hij naar een optreden gaat. “Ik ben al blij met een kopje thee.”

Bekijk het fragment van Koffietijd in de video hieronder.

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

René le Blanc (<em>Ik Geloof In Mij</em>) niet veeleisend bij optreden: ‘Al blij met kopje thee’ René le Blanc is dankzij de serie Ik Geloof In Mij tegenwoordig een grote artiest in Nederland. In Koffietijd vertelt de zanger dat hij nog niet naast zijn schoenen loopt en niet veeleisend is als hij naar een optreden gaat. “Ik ben al blij met een kopje thee.” Bekijk het fragment van Koffietijd in de video hieronder. De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Beau gemist? René le Blanc (Ik Geloof In Mij): ‘’Burn-out’ viel wel mee’ Bekijk deze video » René le Blanc krijgt billboard langs snelweg in Ik Geloof in Mij (video) Bekijk deze video »
TV :
René le Blanc (Ik Geloof In Mij) niet veeleisend bij optreden: ‘Al blij met kopje thee’Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René le Blanc (Ik Geloof In Mij) niet veeleisend bij optreden: ‘Al blij met kopje thee’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier