Klikbeet gemist? Experiment met Formule E-bikes gaat helemaal mis voor Ria

Klikbeet gemist? Experiment met Formule E-bikes gaat helemaal mis voor Ria

In Klikbeet zien we een hilarisch fragment van de Formule E-bikes, een bijzondere raceklasse met - je raadt het al - elektronische fietsen. De races worden van deskundig commentaar voorzien door het Klikbeet-team. Daarbij moet vooral coureur Ria het ontgelden: zij was vergeten haar accu op te laden en dat is de zoveelste fout van dit seizoen. Bij Ria gaat het structureel mis.

Bekijk de video van Klikbeet hieronder.

Klikbeet is elke zondag om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.

<em>Klikbeet</em> gemist? Experiment met Formule E-bikes gaat helemaal mis voor Ria In Klikbeet zien we een hilarisch fragment van de Formule E-bikes, een bijzondere raceklasse met - je raadt het al - elektronische fietsen. De races worden van deskundig commentaar voorzien door het Klikbeet-team. Daarbij moet vooral coureur Ria het ontgelden: zij was vergeten haar accu op te laden en dat is de zoveelste fout van dit seizoen. Bij Ria gaat het structureel mis. Bekijk de video van Klikbeet hieronder. Klikbeet is elke zondag om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klikbeet gemist? Sinterklaasjournaal voor volwassenen Bekijk deze video » Klikbeet gemist? Zo zingen de spelers van het Nederlands elftal het Wilhelmus Bekijk deze video »
TV :
Klikbeet gemist? Experiment met Formule E-bikes gaat helemaal mis voor Ria


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klikbeet gemist? Experiment met Formule E-bikes gaat helemaal mis voor Ria of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier