Zien: Mark Rutte kiest voor nieuwe aanpak persconferenties en kruipt achter piano

Zien: Mark Rutte kiest voor nieuwe aanpak persconferenties en kruipt achter piano

Hoe zorg je er als premier voor dat het volk zich blijft houden aan de coronamaatregelen die de overheid heeft ingesteld, en dat er ook draagvlak voor blijft? Die vraag heeft Mark Rutte zich de laatste tijd regelmatig gesteld. Nu kiest hij voor een nieuwe aanpak tijdens persconferenties.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: <em>Mark Rutte</em> kiest voor nieuwe aanpak persconferenties en kruipt achter piano Hoe zorg je er als premier voor dat het volk zich blijft houden aan de coronamaatregelen die de overheid heeft ingesteld, en dat er ook draagvlak voor blijft? Die vraag heeft Mark Rutte zich de laatste tijd regelmatig gesteld. Nu kiest hij voor een nieuwe aanpak tijdens persconferenties. Tekst gaat verder onder video. PianoIn een intieme nachtclubsetting kruipt premier Rutte als een volleerd dinnershow-artiest achter de piano. Terwijl hij vriendelijke, rustige tonen uit zijn instrument laat komen prent hij ons een harde boodschap in: de besmettingscijfers zijn nog steeds te hoog en er is ruimte voor verbetering. Want het blijft ontzettend lastig om de harde maatregelen te volgen. Bekijk de video van Mark Rutte hierboven. Bekijk ook Mark Rutte vs Geert Wilders over Hongaarse premier Orbán (video) Bekijk deze video » Samenvatting persconferentie Rutte en De Jonge van 17 november (video) Bekijk deze video »
Humor :
Zien: Mark Rutte kiest voor nieuwe aanpak persconferenties en kruipt achter piano

Piano
In een intieme nachtclubsetting kruipt premier Rutte als een volleerd dinnershow-artiest achter de piano. Terwijl hij vriendelijke, rustige tonen uit zijn instrument laat komen prent hij ons een harde boodschap in: de besmettingscijfers zijn nog steeds te hoog en er is ruimte voor verbetering. Want het blijft ontzettend lastig om de harde maatregelen te volgen.

Bekijk de video van Mark Rutte hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mark Rutte kiest voor nieuwe aanpak persconferenties en kruipt achter piano of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier