Talkshow M gemist? Marieke Blom over het vaccineren van de bevolking

Talkshow M gemist? Marieke Blom over het vaccineren van de bevolking

Hieronder zie je een fragment uit M van donderdag 19 november. Je kan ook de hele uitzending van 19 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Moet iedereen nou echt gevaccineerd worden om beveiligd te zijn tegen het coronavirus? Volgens Marieke Blom hoeft dit helemaal niet, omdat het vaccin wat er nu bekend is ontzettend effectief is. Volgens haar hoef je dus maar tussen de 60% en 70% van de bevolking te vaccineren.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Marieke Blom over het vaccineren van de bevolking Hieronder zie je een fragment uit M van donderdag 19 november. Je kan ook de hele uitzending van 19 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Moet iedereen nou echt gevaccineerd worden om beveiligd te zijn tegen het coronavirus? Volgens Marieke Blom hoeft dit helemaal niet, omdat het vaccin wat er nu bekend is ontzettend effectief is. Volgens haar hoef je dus maar tussen de 60% en 70% van de bevolking te vaccineren. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Marieke Blom over het vaccineren van de bevolking


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Marieke Blom over het vaccineren van de bevolking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier