Talkshow M gemist? Volgens Domien Verschuuren is muziek dé pleister voor de ziel (video)

Talkshow M gemist? Volgens Domien Verschuuren is muziek dé pleister voor de ziel (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 19 november. Je kan ook de hele uitzending van 19 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Radio DJ Domien Verschuuren praat in talkshow M over de kracht van muziek. Volgens hem kan het je in allerlei sferen brengen en is het een soort 'pleister voor de ziel'. ''Als je een gebroken hart hebt, dan wil je toch even in je auto zitten en Celine Dion met 'All By Myself' meezingen!''

Bekijk het fragment uit talkshow M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Volgens Domien Verschuuren is muziek dé pleister voor de ziel (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 19 november. Je kan ook de hele uitzending van 19 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Radio DJ Domien Verschuuren praat in talkshow M over de kracht van muziek. Volgens hem kan het je in allerlei sferen brengen en is het een soort 'pleister voor de ziel'. ''Als je een gebroken hart hebt, dan wil je toch even in je auto zitten en Celine Dion met 'All By Myself' meezingen!'' Bekijk het fragment uit talkshow M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Volgens Domien Verschuuren is muziek dé pleister voor de ziel (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV