Chateau Meiland: Outfit-stress voor boekpresentatie: ''Nou moet ik in mijn oude kloffie!''

Chateau Meiland: Outfit-stress voor boekpresentatie: ''Nou moet ik in mijn oude kloffie!''

De Meilandjes komen tot een vervelende verrassing vlak voor de grote boekpresentatie. Er blijkt een fout te zijn gemaakt waardoor Erica geen jurk heeft. Ze moet noodgedwongen een outfit dragen van Maxime dragen.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: Outfit-stress voor boekpresentatie: ''Nou moet ik in mijn oude kloffie!'' De Meilandjes komen tot een vervelende verrassing vlak voor de grote boekpresentatie. Er blijkt een fout te zijn gemaakt waardoor Erica geen jurk heeft. Ze moet noodgedwongen een outfit dragen van Maxime dragen. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: Martien wordt bijna geëlektrokuteerd (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien in tranen door weerzien met oude bekenden Bekijk deze video »
Entertainment :
Chateau Meiland: Outfit-stress voor boekpresentatie: ''Nou moet ik in mijn oude kloffie!''Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Outfit-stress voor boekpresentatie: ''Nou moet ik in mijn oude kloffie!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier