Droomhuis Gezocht in Nedersaksen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht in Nedersaksen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht in Nedersaksen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van het seizoen helpt Carrie ten Napel 65-plussers Mart en Marita bij hun zoektocht naar een huis in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Sybrand Niessen is er deze aflevering, opgenomen in coronatijd, niet bij. NudistenverenigingDe twee zijn al 50 jaar getrouwd en werken allebei niet meer. Ze houden erg van de natuur en trekken er dan ook graag op uit, op de fiets, lopend of met de camper. Ook zijn de lid van de nudistenvereniging. RuimteMet een budget van honderdduizend euro zoeken ze een huisje net over de grens. De rust en de ruimte van Nedersaksen spreekt Mart en Marita erg aan. Carrie laat het echtpaar niet drie, maar vier huizen zien. Het vierde huis is een hele speciale optie. KasteelCarrie laat ook zien dat Nedersaksen veel Nederlandse invloeden kent. Zo bezoekt ze het kasteel waar Koningin Emma graag kwam. Ook drinkt ze in een Nederlandse molen een door UNESCO als immaterieel erfgoed erkend kopje thee. Promenade gemist? Diederik Ebbinge vertelt over zijn liefde voor Droomhuis Gezocht Bekijk deze video » Droomhuis Gezocht: Marcel en Ilona willen naar Florida (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van het seizoen helpt Carrie ten Napel 65-plussers Mart en Marita bij hun zoektocht naar een huis in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Sybrand Niessen is er deze aflevering, opgenomen in coronatijd, niet bij.

Nudistenvereniging
De twee zijn al 50 jaar getrouwd en werken allebei niet meer. Ze houden erg van de natuur en trekken er dan ook graag op uit, op de fiets, lopend of met de camper. Ook zijn de lid van de nudistenvereniging.

Ruimte
Met een budget van honderdduizend euro zoeken ze een huisje net over de grens. De rust en de ruimte van Nedersaksen spreekt Mart en Marita erg aan. Carrie laat het echtpaar niet drie, maar vier huizen zien. Het vierde huis is een hele speciale optie.

Kasteel
Carrie laat ook zien dat Nedersaksen veel Nederlandse invloeden kent. Zo bezoekt ze het kasteel waar Koningin Emma graag kwam. Ook drinkt ze in een Nederlandse molen een door UNESCO als immaterieel erfgoed erkend kopje thee.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Droomhuis Gezocht in Nedersaksen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier