Louis Theroux: Life on the Edge aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Life on the Edge aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Life on the Edge aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Louis Theroux gaat terug naar de mensen uit zijn programma's van de afgelopen 25 jaar die hem het meest zijn bijgebleven. Tijdens de coronacrisis zoekt hij uit hoe het nu met ze gaat. Vier vrijdagen rond 21:00 uur op NPO 3. AangetrokkenLouis Theroux heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot mensen met op het oog ongebruikelijke, verwarde of, in sommige gevallen, weerzinwekkende overtuigingen. In vier nieuwe aflevering van de serie Life on the Edge interviewt Louis oude bekenden en toont hij zijn homevideo's. TegenslagenOok heeft hij zijn archief geplunderd om verhalen te vertellen over de menselijke psychologie en de talloze manieren waarop mensen omgaan met tegenslagen. Daardoor wordt in de serie duidelijk hoe de wereld in de afgelopen drie decennia is veranderd. ConflictIn de eerste aflevering blikt Louis Theroux terug op zijn eerste documentaires en onderzoekt hij hoe de overtuigingen van mensen hen in conflict kunnen brengen met de reguliere samenleving. Op1: Wat doet de coronacrisis met het psychische welzijn van Nederlanders? Bekijk deze video » Jinek gemist? Akwasi legt Omroep Zwart uit: "Te weinig diversiteit bij NPO" Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 10 over illegale coronafeesten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Louis Theroux gaat terug naar de mensen uit zijn programma's van de afgelopen 25 jaar die hem het meest zijn bijgebleven. Tijdens de coronacrisis zoekt hij uit hoe het nu met ze gaat. Vier vrijdagen rond 21:00 uur op NPO 3.

Aangetrokken
Louis Theroux heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot mensen met op het oog ongebruikelijke, verwarde of, in sommige gevallen, weerzinwekkende overtuigingen. In vier nieuwe aflevering van de serie Life on the Edge interviewt Louis oude bekenden en toont hij zijn homevideo's.

Tegenslagen
Ook heeft hij zijn archief geplunderd om verhalen te vertellen over de menselijke psychologie en de talloze manieren waarop mensen omgaan met tegenslagen. Daardoor wordt in de serie duidelijk hoe de wereld in de afgelopen drie decennia is veranderd.

Conflict
In de eerste aflevering blikt Louis Theroux terug op zijn eerste documentaires en onderzoekt hij hoe de overtuigingen van mensen hen in conflict kunnen brengen met de reguliere samenleving.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Louis Theroux: Life on the Edge aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier