LuckyTV: Ton van der Kroon gebruikt eigen penis voor logo Internationale Mannendag

LuckyTV: Ton van der Kroon gebruikt eigen penis voor logo Internationale Mannendag

Gisteren (donderdag 19 november) was het weer Internationale Mannendag, maar vanwege het coronavirus viel dat feestje in het water. Ton van der Kroon heeft echter wel een nieuw logo ontworpen voor de speciale feestdag, waarvoor hij zijn eigen penis gebruikte.

Hieronder zie je een fragment van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Je kunt alle video's terugkijken bij Gids.tv.

Stevige paal
Tegenover EenVandaag laat Van der Kroon het resultaat zien: "Kijk, dit is een cirkel, met echt een stevige paal d'r uit." Even later erkent hij dat hij als inspiratie zijn "eigen lul" heeft gebruikt, waarna het een tijdje stil blijft. "Zit je te flirten?" vraag Van der Kroon lachend aan de verslaggever. "Maar het is wel echt mijn eigen pik hoor!"

<em>LuckyTV</em>: Ton van der Kroon gebruikt eigen penis voor logo Internationale Mannendag Gisteren (donderdag 19 november) was het weer Internationale Mannendag, maar vanwege het coronavirus viel dat feestje in het water. Ton van der Kroon heeft echter wel een nieuw logo ontworpen voor de speciale feestdag, waarvoor hij zijn eigen penis gebruikte. Hieronder zie je een fragment van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Je kunt alle video's terugkijken bij Gids.tv. Stevige paalTegenover EenVandaag laat Van der Kroon het resultaat zien: "Kijk, dit is een cirkel, met echt een stevige paal d'r uit." Even later erkent hij dat hij als inspiratie zijn "eigen lul" heeft gebruikt, waarna het een tijdje stil blijft. "Zit je te flirten?" vraag Van der Kroon lachend aan de verslaggever. "Maar het is wel echt mijn eigen pik hoor!" Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: astronauten moeten bizarre internetprocedure doorstaan Bekijk deze video » LuckyTV: hierdoor ontstond de stroomstoring bij NOS (video) Bekijk deze video » LuckyTV: Freek Vonk wordt helemaal gek in de jungle: ‘Wat een gore vogel!’ Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Ton van der Kroon gebruikt eigen penis voor logo Internationale Mannendag

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Ton van der Kroon gebruikt eigen penis voor logo Internationale Mannendag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen