Video: Sander Schimmelpenninck door het slijk bij Shownieuws na Thaise hoeren-uitspraak

Video: Sander Schimmelpenninck door het slijk bij Shownieuws na Thaise hoeren-uitspraak

Sander Schimmelpenninck lijkt, ondanks dat hij jaren de scepter over de Quote heeft gezwaaid, nog altijd niet helemaal te snappen hoe de media werkt. Nadat er wederom een opmerking uit zijn Zelfspodcast uit de context wordt gehaald, wat eerder ook gebeurde na een opmerking over Yolanthe en prinses Alexia, is hij furieus en dreigt nu zelfs de media aan te pakken.

'Geen zelfspot'
Schimmelpenninck sprak deze week enigszins respectloos over Thaise hoeren en die opmerking schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Thailandblog noemt het respectloos en ook op Twitter, waar de voornalig Op1-presentator zelf enorm actief is, krijgt hij veel kritiek. Ook Guido den Aantrekker spaart hem niet en reageert bij Shownieuws: "Hij noemt het een 'zelfspotcast' maar is zelf gespeend van elke zelfspot."

'Irritant ventje'
Hij vervolgt: "We hadden allemaal weleens een keer zo'n irritant ventje vroeger op het schoolplein die dan altijd aan het zuigen en etteren was. Op een gegeven moment was je het zat en dan tackelde je hem en dan liep hij huilend naar zijn moeder, dat idee heb ik een beetje bij Sander." Bekijk de hele aflevering van Shownieuws, dat opende op dit onderwerp en waarin verder ook Albert Verlinde en Natacha Harlequin aan het woord komen, hieronder.

Video: <em>Sander Schimmelpenninck</em> door het slijk bij Shownieuws na Thaise hoeren-uitspraak Sander Schimmelpenninck lijkt, ondanks dat hij jaren de scepter over de Quote heeft gezwaaid, nog altijd niet helemaal te snappen hoe de media werkt. Nadat er wederom een opmerking uit zijn Zelfspodcast uit de context wordt gehaald, wat eerder ook gebeurde na een opmerking over Yolanthe en prinses Alexia, is hij furieus en dreigt nu zelfs de media aan te pakken. 'Geen zelfspot'Schimmelpenninck sprak deze week enigszins respectloos over Thaise hoeren en die opmerking schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Thailandblog noemt het respectloos en ook op Twitter, waar de voornalig Op1-presentator zelf enorm actief is, krijgt hij veel kritiek. Ook Guido den Aantrekker spaart hem niet en reageert bij Shownieuws: "Hij noemt het een 'zelfspotcast' maar is zelf gespeend van elke zelfspot." 'Irritant ventje'Hij vervolgt: "We hadden allemaal weleens een keer zo'n irritant ventje vroeger op het schoolplein die dan altijd aan het zuigen en etteren was. Op een gegeven moment was je het zat en dan tackelde je hem en dan liep hij huilend naar zijn moeder, dat idee heb ik een beetje bij Sander." Bekijk de hele aflevering van Shownieuws, dat opende op dit onderwerp en waarin verder ook Albert Verlinde en Natacha Harlequin aan het woord komen, hieronder. Bekijk ook Albert Verlinde valt Sander Schimmelpenninck opnieuw aan: "Schreeuwlelijk" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Sander Schimmelpenninck door het slijk bij Shownieuws na Thaise hoeren-uitspraakPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Sander Schimmelpenninck door het slijk bij Shownieuws na Thaise hoeren-uitspraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen