Video: Mark Rutte staat vol in de wind bij ondernemersbezoek

Video: Mark Rutte staat vol in de wind bij ondernemersbezoek

Mark Rutte sprak vrijdagochtend met een aantal winkelondernemers, om ze een hart onder de riem te steken en te bekijken hoe zij de coronacrisis doorkomen. Dat deed hij met typisch Hollands weer: "De premier die raapt hier nog even een boekje op dat is weggewaaid want we staan behoorlijk in de wind hier buiten", aldus de WNL-verslaggever. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: <em>Mark Rutte</em> staat vol in de wind bij ondernemersbezoek Mark Rutte sprak vrijdagochtend met een aantal winkelondernemers, om ze een hart onder de riem te steken en te bekijken hoe zij de coronacrisis doorkomen. Dat deed hij met typisch Hollands weer: "De premier die raapt hier nog even een boekje op dat is weggewaaid want we staan behoorlijk in de wind hier buiten", aldus de WNL-verslaggever. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Hoofdeconoom ING: ‘Economie in 2021 voor 99 procent terug op oude niveau’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Mark Rutte staat vol in de wind bij ondernemersbezoekJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Rutte staat vol in de wind bij ondernemersbezoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen