Cedric in Lang Leve de Liefde: "Ik ben naaktmodel" (video)

Cedric in Lang Leve de Liefde: "Ik ben naaktmodel" (video)

Cedric vertelt Sanne dat hij vrij gemakkelijk uit de kleren gaat, voor zijn werk. Daar wil zij uiteraard meer van weten: "Wat voor werk doe je?"

Naaktmodel
Hij vertelt: "Zo nu en dan is mijn lichaam verkocht aan de kunst. Wat ik erbij doe, is naaktmodel zijn." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Cedric in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Ik ben naaktmodel&quot; (video) Cedric vertelt Sanne dat hij vrij gemakkelijk uit de kleren gaat, voor zijn werk. Daar wil zij uiteraard meer van weten: "Wat voor werk doe je?" NaaktmodelHij vertelt: "Zo nu en dan is mijn lichaam verkocht aan de kunst. Wat ik erbij doe, is naaktmodel zijn." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pijnlijk moment in Lang leve de liefde: Martin hoeft niets te weten van Jolanda Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Susan gaat helemaal los met haar Diana Ross-act Bekijk deze video »
TV :
Cedric in Lang Leve de Liefde: "Ik ben naaktmodel" (video)

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cedric in Lang Leve de Liefde: "Ik ben naaktmodel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen