Bekijk trailer Black-out (vanaf zondag 22 november te zien op België Eén)

Bekijk trailer Black-out (vanaf zondag 22 november te zien op België Eén)

Vanaf zondag 22 november kun je op België Eén genieten van de nieuwe thrillerserie Black-out. Hierin wordt België ondergedompeld in een ongekende crisis wanneer het hele land te maken krijgt met een stroomstoring. Tegelijkertijd wordt de dochter van premier Annemie Hillebrand ontvoerd. Wat is hier aan de hand? De hoofdrollen worden vertolkt door Geert Van Rampelberg en Sara De Roo.

Bekijk de trailer van Black-out hieronder.

De thrillerserie Black-out is vanaf zondag 22 november wekelijks rond 20.45 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Bekijk trailer <em>Black-out</em> (vanaf zondag 22 november te zien op België Eén) Vanaf zondag 22 november kun je op België Eén genieten van de nieuwe thrillerserie Black-out. Hierin wordt België ondergedompeld in een ongekende crisis wanneer het hele land te maken krijgt met een stroomstoring. Tegelijkertijd wordt de dochter van premier Annemie Hillebrand ontvoerd. Wat is hier aan de hand? De hoofdrollen worden vertolkt door Geert Van Rampelberg en Sara De Roo. Bekijk de trailer van Black-out hieronder. De thrillerserie Black-out is vanaf zondag 22 november wekelijks rond 20.45 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Nederlandse kerstfilm De Familie Claus 7 december bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk hier de hilarische trailer van Bon Bini: Judeska in da House (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Black-out (vanaf zondag 22 november te zien op België Eén)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Black-out (vanaf zondag 22 november te zien op België Eén) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV