Volg LIVE: uitspraak zaak Nicky Verstappen

Volg LIVE: uitspraak zaak Nicky Verstappen

Bekijk hieronder LIVE de uitspraak in de zaak rondom Nicky Verstappen, die in 1998 op pas elfjarige leeftijd op de Brunssummerheide (Limburg) vermoord werd. Jos Brech staat terecht als verdachte en hij hoort vandaag of hij voor dit misdrijf vervolgd wordt.

Uitspraak rond 15:00 uur
De rechtbank zal naar verwachting ongeveer een uur nodig hebben om toe te lichten hoe tot het vonnis is gekomen. De uiteindelijke uitspraak wordt rond 15:00 uur verwacht.

Is Jos B. schuldig of niet?
Nicky Verstappen raakte 22 jaar geleden vermist toen hij verbleef op een jeugdkamp, na een dag werd zijn lichaam levenloos gevonden op de Brunssummerheide. Het bleef jarenlang een groot mysterie wat er precies was gebeurd. Maar in 2018 maakte het OM bekend dat de 55-jarige Jos B. verdachte was in de zaak nadat zijn dna-sporen op kleding van Nicky waren gevonden. In augustus 2018 werd Jos B. na een tip aangehouden in Spanje. Hij blijft volhouden onschuldig te zijn.

Volg LIVE: uitspraak zaak <em>Nicky Verstappen</em> Bekijk hieronder LIVE de uitspraak in de zaak rondom Nicky Verstappen, die in 1998 op pas elfjarige leeftijd op de Brunssummerheide (Limburg) vermoord werd. Jos Brech staat terecht als verdachte en hij hoort vandaag of hij voor dit misdrijf vervolgd wordt. Uitspraak rond 15:00 uurDe rechtbank zal naar verwachting ongeveer een uur nodig hebben om toe te lichten hoe tot het vonnis is gekomen. De uiteindelijke uitspraak wordt rond 15:00 uur verwacht. Is Jos B. schuldig of niet?Nicky Verstappen raakte 22 jaar geleden vermist toen hij verbleef op een jeugdkamp, na een dag werd zijn lichaam levenloos gevonden op de Brunssummerheide. Het bleef jarenlang een groot mysterie wat er precies was gebeurd. Maar in 2018 maakte het OM bekend dat de 55-jarige Jos B. verdachte was in de zaak nadat zijn dna-sporen op kleding van Nicky waren gevonden. In augustus 2018 werd Jos B. na een tip aangehouden in Spanje. Hij blijft volhouden onschuldig te zijn. Bekijk ook Peter R. de Vries over vonnis tegen Jos B.: "Waarheid komt niet boven water" (video) Bekijk deze video » Vrijdag in de 5 Uur Show: Angela de Jong en zaak Nicky Verstappen Bekijk deze video »
Live :
Volg LIVE: uitspraak zaak Nicky VerstappenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Volg LIVE: uitspraak zaak Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen