Anouk over The Voice-collega: ‘Muziek Jan Smit niet mijn cup of tea’ (video)

Anouk over The Voice-collega: ‘Muziek Jan Smit niet mijn cup of tea’ (video)

Anouk doet in een interview met Q Music een boekje open over haar nieuwe The Voice of Holland-collega Jan Smit. De twee verschillen namelijk nogal van elkaar, volgens Anouk zijn de verschillen zelfs te veel om op te noemen. “Wat hij leuk vindt, wat voor muziek hij maakt, dat is echt niet mijn cup of tea, sorry.”

Bekijk de video van Q Music hieronder.

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf vrijdag 20 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

Anouk over <em>The Voice</em>-collega: ‘Muziek Jan Smit niet mijn cup of tea’ (video) Anouk doet in een interview met Q Music een boekje open over haar nieuwe The Voice of Holland-collega Jan Smit. De twee verschillen namelijk nogal van elkaar, volgens Anouk zijn de verschillen zelfs te veel om op te noemen. “Wat hij leuk vindt, wat voor muziek hij maakt, dat is echt niet mijn cup of tea, sorry.” Bekijk de video van Q Music hieronder. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf vrijdag 20 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv. The Voice of Holland: Anouk vindt dat Ali B het verdient om te winnen Bekijk deze video » Jan Smit over rol bij The Voice: "Het is raar" (video) Bekijk deze video »
The Voice :
Anouk over The Voice-collega: ‘Muziek Jan Smit niet mijn cup of tea’ (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV