Dominic Grant (71) overleden: bekijk optreden Grant & Forsyth bij de Toppers (2017)

Dominic Grant (71) overleden: bekijk optreden Grant & Forsyth bij de Toppers (2017)

De zanger Dominic Grant is woensdag op 71-jarige leeftijd overleden. Hij is onder meer bekend van het duo Grant & Forsyth, dat hij sinds de jaren ‘80 met zijn vrouw Julie Forsyth vormde.

Grant & Forsyth bekend met countrymuziek
Grant werd in de jaren ‘70 bekend met de groep Guys 'n' Dolls, ook zijn vrouw was lid van deze popgroep. In 1985 ging de band uit elkaar, waarna hij en Julie verder gingen als duo. Ze staan bekend om hun countrymuziek en werkten samen met allerlei artiesten als Scott Fitzgerald, maar ook met De Toppers. Het stel was goed bevriend met de familie Froger.

Bekijk in de video hieronder het optreden van Grant & Forsyth met de Toppers uit 2017.

<em>Dominic Grant</em> (71) overleden: bekijk optreden Grant &amp; Forsyth bij de Toppers (2017) De zanger Dominic Grant is woensdag op 71-jarige leeftijd overleden. Hij is onder meer bekend van het duo Grant & Forsyth, dat hij sinds de jaren ‘80 met zijn vrouw Julie Forsyth vormde. Grant & Forsyth bekend met countrymuziekGrant werd in de jaren ‘70 bekend met de groep Guys 'n' Dolls, ook zijn vrouw was lid van deze popgroep. In 1985 ging de band uit elkaar, waarna hij en Julie verder gingen als duo. Ze staan bekend om hun countrymuziek en werkten samen met allerlei artiesten als Scott Fitzgerald, maar ook met De Toppers. Het stel was goed bevriend met de familie Froger. Bekijk in de video hieronder het optreden van Grant & Forsyth met de Toppers uit 2017. Zien: René Froger heeft twijfels over De Toppers 2021 Bekijk deze video » René le Blanc over 'Ik geloof in mij': "Toppers grote droom!" (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Dominic Grant (71) overleden: bekijk optreden Grant & Forsyth bij de Toppers (2017)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dominic Grant (71) overleden: bekijk optreden Grant & Forsyth bij de Toppers (2017) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen