TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 20 november

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 20 november

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 20 november Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug, na de ministerraad van vrijdag 20 november. Vrijdag stond er zoals elke week weer een ministerraad op het programma, en vervolgens houdt premier Mark Rutte traditiegetrouw een persconferentie om het Nederlandse volk hierover te infomeren. Ook krijgt de pers die hierbij aanwezig is de kans om vragen te stellen. Bekijk ook Video: Mark Rutte staat vol in de wind bij ondernemersbezoek Bekijk deze video » Coronacrisis weer belangrijk onderwerpRutte sprak over onder meer Nederlandse militairen en de Brexit. Ook was deze keer de coronacrisis een belangrijk onderwerp in de ministerraad. Naast Rutte waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Arie Slob, Wopke Hoekstra, Ank Bijleveld, Cora van Nieuwenhuizen, Eric Wiebes en Wouter Koolmees hierbij aanwezig. In de NOS-video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 20 november terugkijken. Samenvatting persconferentie Rutte en De Jonge van 17 november (video) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: OMT wil met Kerst maximaal zes gasten uit eigen regio Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 20 november

Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug, na de ministerraad van vrijdag 20 november.

Vrijdag stond er zoals elke week weer een ministerraad op het programma, en vervolgens houdt premier Mark Rutte traditiegetrouw een persconferentie om het Nederlandse volk hierover te infomeren. Ook krijgt de pers die hierbij aanwezig is de kans om vragen te stellen.

Coronacrisis weer belangrijk onderwerp
Rutte sprak over onder meer Nederlandse militairen en de Brexit. Ook was deze keer de coronacrisis een belangrijk onderwerp in de ministerraad. Naast Rutte waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Arie Slob, Wopke Hoekstra, Ank Bijleveld, Cora van Nieuwenhuizen, Eric Wiebes en Wouter Koolmees hierbij aanwezig.

In de NOS-video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 20 november terugkijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 20 november of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier