Rick Paul van Mulligen in Waarom Werken Vrouwen Niet? ‘Gaat om aandacht en liefde’

Rick Paul van Mulligen in Waarom Werken Vrouwen Niet? ‘Gaat om aandacht en liefde’

In Waarom Werken Vrouwen Niet? onderzoekt journalist Liesbeth Staats het Hollandse fenomeen dat veel vrouwen parttime werken. Ze gaat op bezoek bij acteur Rick Paul van Mulligen en zijn vriend, zij zijn ouders van twee jonge kinderen. Ze wil weten of mannen anders omgaan met baby’s dan vrouwen, maar volgens Van Mulligen is dat onzin. “Ik moet wel altijd vechten tegen het beeld dat ik minder voor een kind zou kunnen zorgen”, aldus Van Mulligen. “Het gaat gewoon om aandacht, liefde en tijd.”

Bekijk het fragment van Waarom Werken Vrouwen Niet? hieronder.

Waarom Werken Vrouwen Niet? is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Waarom Werken Vrouwen Niet terugkijken bij Gids.tv.

Rick Paul van Mulligen in <em>Waarom Werken Vrouwen Niet?</em> ‘Gaat om aandacht en liefde’ In Waarom Werken Vrouwen Niet? onderzoekt journalist Liesbeth Staats het Hollandse fenomeen dat veel vrouwen parttime werken. Ze gaat op bezoek bij acteur Rick Paul van Mulligen en zijn vriend, zij zijn ouders van twee jonge kinderen. Ze wil weten of mannen anders omgaan met baby’s dan vrouwen, maar volgens Van Mulligen is dat onzin. “Ik moet wel altijd vechten tegen het beeld dat ik minder voor een kind zou kunnen zorgen”, aldus Van Mulligen. “Het gaat gewoon om aandacht, liefde en tijd.” Bekijk het fragment van Waarom Werken Vrouwen Niet? hieronder. Waarom Werken Vrouwen Niet? is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Waarom Werken Vrouwen Niet terugkijken bij Gids.tv. Loretta Schrijver vindt Waarom Werken Vrouwen Niet? van docu "rare titel" (video) Bekijk deze video » Waarom Werken Vrouwen Niet? Kristel Groenenboom vertelt over haar miljoenenbedrijf Bekijk deze video »
TV :
Rick Paul van Mulligen in Waarom Werken Vrouwen Niet? ‘Gaat om aandacht en liefde’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV