Skarlatos over overmeesteren 'Thalys-terrorist' en poging tot neerschieten (video)

Skarlatos over overmeesteren 'Thalys-terrorist' en poging tot neerschieten (video)

Tijdens een rit van Amsterdam naar Parijs stapte Ayoub El-Khazzani in de Thalys met een kalasjnikov, een pistool en een mes. Amerikaan Skarlatos en twee vrienden wisten hem te overmeesteren. Skarlatos heeft geprobeerd hem neer te schieten, dat blijkt in de rechtbank. Hij heeft hier nog niet eerder wat over gezegd: "In mijn eerste verklaring aan de Franse politie zei ik daar niks over omdat ik niet bekend ben met de Franse zelfverdedigingswetten."

Bekijk de video van het AD hieronder.

Skarlatos over <em>overmeesteren</em> 'Thalys-terrorist' en poging tot <em>neerschieten</em> (video) Tijdens een rit van Amsterdam naar Parijs stapte Ayoub El-Khazzani in de Thalys met een kalasjnikov, een pistool en een mes. Amerikaan Skarlatos en twee vrienden wisten hem te overmeesteren. Skarlatos heeft geprobeerd hem neer te schieten, dat blijkt in de rechtbank. Hij heeft hier nog niet eerder wat over gezegd: "In mijn eerste verklaring aan de Franse politie zei ik daar niks over omdat ik niet bekend ben met de Franse zelfverdedigingswetten." Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Opsporing Verzocht: mogelijk meer personen betrokken bij dood Omar Essalih (29) Bekijk deze video » Video: Hoofd Australische Defensie biedt excuses aan voor 39 moorden Afghanistan Bekijk deze video »
TV :
Skarlatos over overmeesteren 'Thalys-terrorist' en poging tot neerschieten (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Skarlatos over overmeesteren 'Thalys-terrorist' en poging tot neerschieten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier