Peter R. de Vries na uitspraak zaak Verstappen: "Geen makkelijke zaak, nu veel bereikt" (video)

Peter R. de Vries na uitspraak zaak Verstappen: "Geen makkelijke zaak, nu veel bereikt" (video)

Na jaren vol onzekerheid is er een dader veroordeeld in de zaak van Nicky Verstappen. De familie is blij dat ze kunnen spreken van een dader, geen verdachte. Zowel de familie van Nicky Verstappen, Peter R. de Vries en de advocaat van Jos B. reageren na de uitspraak.

Reacties na uitspraak
De familie van Nicky Verstappen na de uitspraak: "Het is voor ons natuurlijk nooit genoeg, maar de rechtbank heeft ervoor gezorgd dat we een dader hebben en geen verdachte." Ook Peter R. de Vries is blij met antwoorden: "Ik vind het ook belangrijk om te blijven inzien dat het geen makkelijke zaak was na 22 jaar en dan is er nu heel veel bereikt." Jos B. is het er echter zelf niet mee eens en zijn advocaat heeft kenbaar gemaakt dat hij beroep heeft aangetekend.

Bekijk de video van KIJK met de reacties op de uitspraak van de rechtbank hieronder.

<em>Peter R. de Vries</em> na uitspraak zaak <em>Verstappen</em>: &quot;Geen makkelijke zaak, nu veel bereikt&quot; (video) Na jaren vol onzekerheid is er een dader veroordeeld in de zaak van Nicky Verstappen. De familie is blij dat ze kunnen spreken van een dader, geen verdachte. Zowel de familie van Nicky Verstappen, Peter R. de Vries en de advocaat van Jos B. reageren na de uitspraak. Reacties na uitspraakDe familie van Nicky Verstappen na de uitspraak: "Het is voor ons natuurlijk nooit genoeg, maar de rechtbank heeft ervoor gezorgd dat we een dader hebben en geen verdachte." Ook Peter R. de Vries is blij met antwoorden: "Ik vind het ook belangrijk om te blijven inzien dat het geen makkelijke zaak was na 22 jaar en dan is er nu heel veel bereikt." Jos B. is het er echter zelf niet mee eens en zijn advocaat heeft kenbaar gemaakt dat hij beroep heeft aangetekend. Bekijk de video van KIJK met de reacties op de uitspraak van de rechtbank hieronder. Eindelijk veroordeeldDe 11-jarige Nicky Verstappen was in 1998 op een jeugdkamp toen hij vermist raakte. Een dag later werd zijn lichaam gevonden, hij was al overleden. De nabestaanden moesten jarenlang gissen naar antwoorden, totdat in 2018 verdachte Jos B. in beeld kwam nadat zijn dna-sporen op kleding van Nicky waren gevonden. Hij is veroordeeld tot 12,5 jaar cel voor ontvoering en misbruik, de rechter acht het doden van Nicky niet bewezen. Bekijk ook Volg LIVE: uitspraak zaak Nicky Verstappen Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: Jos B. veroordeeld tot 12,5 jaar cel in zaak Nicky Verstappen Bekijk deze video » Uitspraak zaak Nicky Verstappen: "Nicky is voor altijd elf jaar gebleven" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Eindelijk veroordeeld
De 11-jarige Nicky Verstappen was in 1998 op een jeugdkamp toen hij vermist raakte. Een dag later werd zijn lichaam gevonden, hij was al overleden. De nabestaanden moesten jarenlang gissen naar antwoorden, totdat in 2018 verdachte Jos B. in beeld kwam nadat zijn dna-sporen op kleding van Nicky waren gevonden. Hij is veroordeeld tot 12,5 jaar cel voor ontvoering en misbruik, de rechter acht het doden van Nicky niet bewezen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries na uitspraak zaak Verstappen: "Geen makkelijke zaak, nu veel bereikt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier