Speciale uitzending van Veronica Inside in januari: "Wordt heel spannend" (video)

Speciale uitzending van Veronica Inside in januari: "Wordt heel spannend" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

In het nieuwe jaar komt er een speciale uitzending van Veronica Inside. Dat zal er eentje worden waarbij er naast de vaste heren van VI, ook andere gasten zullen aanschuiven. Maar kunnen ze die wel vinden?

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Speciale uitzending van <em>Veronica Inside</em> in januari: &quot;Wordt heel spannend&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv. In het nieuwe jaar komt er een speciale uitzending van Veronica Inside. Dat zal er eentje worden waarbij er naast de vaste heren van VI, ook andere gasten zullen aanschuiven. Maar kunnen ze die wel vinden? Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Speciale uitzending van Veronica Inside in januari: "Wordt heel spannend" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Speciale uitzending van Veronica Inside in januari: "Wordt heel spannend" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier