Ik Geloof in Mij: optreden van Rutger gaat helemaal de mist in (video)

Ik Geloof in Mij: optreden van Rutger gaat helemaal de mist in (video)

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Volkszanger Rutger wordt gevolgd door de camera's van het programma Ik Geloof in Mij. In dit fragment zie je hoe hij een Facebook-live optreden gaat doen. Maar helaas zit het niet helemaal mee: de verbinding komt niet op gang.

Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder:

<em>Ik Geloof in Mij</em>: optreden van <em>Rutger</em> gaat helemaal de mist in (video) De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Volkszanger Rutger wordt gevolgd door de camera's van het programma Ik Geloof in Mij. In dit fragment zie je hoe hij een Facebook-live optreden gaat doen. Maar helaas zit het niet helemaal mee: de verbinding komt niet op gang. Bekijk de video van Ik Geloof In Mij hieronder: Bekijk ook Ik Geloof In Mij: Geluidsman is liedje kwijt tijdens optreden van Rutger Bekijk deze video » Hilariteit om nieuw SBS-programma bij Veronica Inside (video) Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger Bekijk deze video »
Amusement :
Ik Geloof in Mij: optreden van Rutger gaat helemaal de mist in (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof in Mij: optreden van Rutger gaat helemaal de mist in (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier