Veronica Inside: de haararchitect van Johan Derksen is ziek (video)

Veronica Inside: de haararchitect van Johan Derksen is ziek (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen heeft een groot probleem. Zijn kapper, of zoals hij zelf zegt "mijn haararchitect" is ziek. Hij zegt daarover het volgende: "Om privacy-redenen kan ik niet zeggen wat hij heeft, maar hij moet erg hoesten."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: de <em>haararchitect</em> van Johan Derksen is ziek (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft een groot probleem. Zijn kapper, of zoals hij zelf zegt "mijn haararchitect" is ziek. Hij zegt daarover het volgende: "Om privacy-redenen kan ik niet zeggen wat hij heeft, maar hij moet erg hoesten." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: de haararchitect van Johan Derksen is ziek (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: de haararchitect van Johan Derksen is ziek (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier