Johan Derksen geniet van hilarisch yoga-moment in Man Bijt Hond (video)

Johan Derksen geniet van hilarisch yoga-moment in Man Bijt Hond (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond was het weer tijd voor Veronica Inside. Volgens Johan Derksen was het een heerlijke tv-week. Wilfred Genée trakteert de heren daarom op een bijzonder fragment uit Man Bijt Hond XL.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen geniet van <em>hilarisch</em> yoga-moment in <em>Man Bijt Hond</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 november terugkijken bij Gids.tv. Vanavond was het weer tijd voor Veronica Inside. Volgens Johan Derksen was het een heerlijke tv-week. Wilfred Genée trakteert de heren daarom op een bijzonder fragment uit Man Bijt Hond XL. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen geniet van hilarisch yoga-moment in Man Bijt Hond (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen geniet van hilarisch yoga-moment in Man Bijt Hond (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier