Op1 gemist? Saskia Belleman over uitspraak zaak Nicky Verstappen (video)

Op1 gemist? Saskia Belleman over uitspraak zaak Nicky Verstappen (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 november terugkijken bij Gids.tv.

In Op1 vertelt Saskia Belleman over de uitspraak van vandaag in de zaak Nicky Verstappen. Jos B. werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 13,5 jaar voor onder ander het misbruiken van Nicky. In dit fragment gaat het over de verklaringen van Jos B. B. kwam namelijk pas tijdens de inhoudelijke behandeling met een videoverklaring, ruim 1,5 jaar nadat hij werd opgepakt. Belleman legt uit waarom de rechtbank dit hem niet in dank heeft afgenomen.

<em>Op1</em> gemist? Saskia Belleman over uitspraak zaak <em>Nicky Verstappen</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 november terugkijken bij Gids.tv. In Op1 vertelt Saskia Belleman over de uitspraak van vandaag in de zaak Nicky Verstappen. Jos B. werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 13,5 jaar voor onder ander het misbruiken van Nicky. In dit fragment gaat het over de verklaringen van Jos B. B. kwam namelijk pas tijdens de inhoudelijke behandeling met een videoverklaring, ruim 1,5 jaar nadat hij werd opgepakt. Belleman legt uit waarom de rechtbank dit hem niet in dank heeft afgenomen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Saskia Belleman over uitspraak zaak Nicky Verstappen (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Saskia Belleman over uitspraak zaak Nicky Verstappen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier